Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/10/2015

La Triatló Ciutat de Vilanova arriba als 600 inscrits

   Fotografia: Carles Valero  Fotografia: Carles Valero

La prova que se celebra aquest diumenge tindrà afectacions sobre el trànsit rodat, al sector marítim

 Aquest diumenge 11 d'octubre se celebra a Vilanova i la Geltrú la XVI edició de la Triatló Ciutat de Vilanova que, hores d'ara, ja compta amb 600 participants inscrits.

La prova esportiva que combina la natació, el ciclisme i la cursa a peu, transcorrerà pel passeig de Ribes Roges i té la primera de les sortides a les 9 del matí. (més informació)

Durant la competició es produiran talls de trànsit, entre les 9 i les 11 del matí, que afectaran al passeig de Ribes Roges, entre la ronda de la Mar Mediterrània i la rambla de Lluís Companys; el carrer de Pere el Cerimoniós; la rambla de Lluís Companys; el carrer de Josep Coroleu; l'avinguda de Cubelles; i l'antiga carretera de Cubelles C-246a, fins a l'alçada del camí del Prat de Vilanova. En aquest tram es podrà circular en direcció a Cubelles.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha distribuït entre els domicilis de la zona, informació detallada sobre les vies alternatives que poden utilitzar els veïns i veïnes si s'han de desplaçar i evitar així les restriccions de trànsit.
Així, el veïnat del passeig de Ribes Roges podrà sortir o entrar per la ronda de la Mar Mediterrània, passeig de Ribes Roges, plaça d'Adarró, i camí de Sant Gervasi. Els veïns i veïnes dels carrers del Canigó i de Josep Anselm Clavé, ho podran fer pel carrer del Montseny i pel carrer de l'Arquitecte Gaudí. I el veïnat del Racó de Santa Llúcia i de Sant Gervasi, podrà utilitzar el pas sota la via de la platja dels Capellans, el balcó marítim sota el Xalet del Nin, la plaça d' Adarró, i el camí de Sant Gervasi.

L'entrada a la zona per on transcorre la Triatlò quedarà restringida a un únic punt (cruïlla de la rambla de Joan Baptista Pirelli amb carrer de Pere Jacas (en sentit contrari a l'habitual), on hi haurà un agent de policia que donarà accés als veïns i veïnes.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00