Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/10/2014

Ambient festiu al barri de Mar per l'obertura del pas sota la via del carrer de la Llibertat

 Primera passejada pel nou pas sota la via del carrer de la Llibertat    Primera passejada pel nou pas sota la via del carrer de la Llibertat

L'alcaldessa Neus Lloveras i regidors del Consistori celebren amb els veïns i comerciants del barri i del Mercat de Mar la reforma d'aquest eix de comunicació amb el centre de la ciutat

L'obertura del pas sota la via del carrer de la Llibertat un cop finalitzades les obres de reforma i millora ja és una realitat. Aquest migdia, l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras ha inaugurat aquest "eix de comunicació i connexió entre el barri de Mar i el centre de la Vila". L'acaldessa ha creuat el nou pas acompanyada de regidors i regidores del Consistori vilanoví i ha destacat que la reforma i millora d'aquest pas respon a "un dels objectius de la legislatura que era potenciar les connexions entre el centre i el mar". Per a l'alcaldessa, "Vilanova i la Geltrú és potent perquè té el mar i té comerç i té indústria" i la reforma d'aquest pas que connecta amb el carrer de la Llibertat suposa "un eix de connexió important a la ciutat". 

inauguració pas 2
L'alcaldessa Neus Lloveras, durant el parlament institucional

L'acte institucional per celebrar l'obertura del pas, que ha estat tancat durant un any per les obres de reforma i millora, tindrà continuïtat aquesta tarda i nit amb el programa d'actes que han organitzat les associacions veïnals i comerciants del barri de Mar, així com els paradistes del Mercat de Mar. De les 17 a les 24 h, el Mercat de Mar estarà obert i també hi haurà parades al carrer dels establiments del carrer de la Llibertat. A les 18 h, a la plaça de la Immaculada Concepció hi haurà l'actuació de la coral l'Albada de Can Pahissa; a les 18.30 h, castanyada i espectacle de música, dansa i animació amb Corrandes animació. A la placeta de l'interior del mercat a les 19 h, hi haurà actuació de monòlegs i a les 21 h, música en viu amb el grup vilanoví l'Entresòl. El programa es complementa amb la proposta ‘La mar de tapes' de les 20 a les 24 h, amb l'obertura especial del Mercat de Mar. 

inauguració pas 3L'acte d'inauguració ha finalitzat amb una visita al Mercat de Mar

A l'acte institucional hi han assistit els regidors del Govern municipal Joan Giribet; Glòria Garcia; Gerard Figueras; Miquel Àngel Gargallo i Blanca Albà. També hi ha assistit en representació del Grup Municipal del PSC, Juan Luís Ruiz, Oriol Escalas i Joan Ignasi Elena.

Les obres d'ampliació i millora del pas sota la via del carrer de la Llibertat es van iniciar a finals a l'octubre de l'any passat i s'han executat en el termini previst de 12 mesos. El seu cost ha estat de 895.604 euros, dels quals un 83% han anat a càrrec del PUOSC, un 12%, a càrrec del programa XARXA de la Diputació de Barcelona i el 5% restant a càrrec de l'Ajuntament de la VNG.

Àlbum de fotos
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00