Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/10/2014

El bon temps va acompanyar els participants de la Jornada d'Esport Inclusiu celebrada diumenge a Vilanova

   bàsquet  bàsquet

Tots els que ho van voler van poder practicar tennis, bàsquet o taekwondo, entre d'altres modalitats esportives

La plaça de Soler i Carbonell va acollir diumenge al mati la Jornada d'Esport Inclusiu que, impulsada per la Diputació de Barcelona, té l'objectiu d'apropar la practica esportiva a totes les persones, siguin quines siguin les seves capacitats físiques o mentals.

Des de les deu del matí i fins les dues del migdia es van instal·lar diversos camps on poder jugar, entre tots els que ho volien, partits de tennis, bàsquet, conèixer les arts marcials, en aquest cas el taekwondo, o practicar la modalitat d'eslalon en cadira de rodes.

Prèviament a la jornada de diumenge, es van fer diverses jornades de sensibilització, adreçades als clubs esportius de la ciutat, on hi van participar al voltant de 400 nens i nenes, que actualment realitzen atletisme, bàsquet, tennis taula, tennis, hoquei o futbol, entre d'altres. 

Jornada esport inclusiu
L'activitat va comptar amb l'assistència entre d'altres de l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, la regidora d'Esports, Blanca Albà, el vicepresident de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil, el Diputat d'esports, Josep Salom, i el President Special Olympics Catalunya, Jordi Durà. 

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00