Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/10/2015

Primeres propostes pel Pla de xoc d’emergència social

EL Taller es va fer al Centre Cívic Geltrú El taller es va fer al Centre Cívic Geltrú

Crear una mesa d’ocupació i formació i millorar el contacte amb les empreses i entitats socials, principals línies de treball

 Les accions relacionades amb el foment de l'ocupació, la formació, el treball conjunt amb les empreses i la major col·laboració i difusió de les entitats socials van ser les propostes més destacades del primer taller per elaborar el Pla de Xoc per l'emergència social.

Ahir es va dur a terme aquesta trobada, oberta a tothom, que va comptar amb la participació d'una vintena de persones. El tema central del taller era la formació i l'ocupació. Les propostes que es van recollir per incorporar al Pla de xoc van ser, per un costat, la creació de la mesa d'ocupació i formació, la millora de la difusió dels recursos i projectes en l'àmbit de l'ocupació, la potenciació de la prospecció a les empreses i la millora de la coordinació dels recursos adreçats a la prospecció. També es va posar sobre de la taula la necessitat de potenciar el projecte de serveis a la comunitat, la inclusió de l'emprenedoria  i el cooperativisme a les formacions i la creació d'una fira social i solidària.

Altres propostes destacades son l'increment de les places al Tegar, la continuitat de les subvencions als projectes d'ocupació i la creació d'un servei prelaboral adreçat a persones amb problemes de salut mental.

La recollida de propostes per elaborar el Pla de Xoc continua dimarts 3 de novembre amb un nou taller participatiu, a les 18 h al Centre Cívic Geltrú. En aquest cas es recolliran aportacions en l'àmbit de les accions socials, habitatge, participació i cohesió. Per participar-hi cal inscripció prèvia AQUÍ

 


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00