Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/10/2007

VNG serà l'escenari de la celebració de la setena 'Festa Torneig d'hoquei patins Joan Petit, nens amb càncer'

      La setena festa se celebrarà el 15 de desembre a VNG  La setena festa se celebrarà el 15 de desembre a VNG

Els organitzadors cerquen voluntaris per poder dur a terme l'esdeveniment esportiu el 15 de desembre

El Pavelló Poliesportiu del Garraf de Vilanova i la Geltrú acollirà el 15 de desembre la setena 'Festa Torneig Joan Petit, Nens amb Càncer'. La festa és un homenatge que fan els nens de 3 a 6 anys de clubs d'hoquei patins d'arreu de Catalunya als de la seva edat, que en aquests moments lluiten o han lluitat contra el càncer. Aquest Torneig no és competitiu i està prevista la participació de quasi 400 jugadors. 

Una de les fites del Torneig és fer una festa d'aquesta lluita i donar a entendre que l'esport és també una manera de superar adversitats que, malauradament, també afecten als infants. Amb aquest torneig es pretén que els infants que practiquen l'hoquei juguin pels qui en aquests moments estan patint la malaltia, o l'han patit, pels voluntaris que ajuden, pels equips d'oncologia i per totes les famílies que afronten amb força aquesta situació. La primera edició del torneig es va organitzar al Palau Blaugrana, la segona al Pavelló Olímpic del Club Pati Vic, la tercera al Pavelló del Reus Deportiu, la quarta al Pavelló de Fontajau de Girona, organitzat pel GEiEG i el H.C. Salt, la cinquena al Pavelló d'hoquei de Mollerussa amb el CH Teldair Mollerussa i la sisena al Pavelló d'hoquei de Vilafranca del Penedès. 

El Torneig també té l'objectiu ''assolir una millor sensibilització de la societat respecte del càncer infantil i per recollir recursos per a la investigació. Aquesta setena edició de la 'Festa Torneig Joan Petit, Nens amb Càncer' que es farà a Vilanova estarà acompanyada d'un programa d'activitats adreçada a conèixer més detalls i sobre la prevenció i lluita contra aquesta malaltia. La Fundació Joan Petit Nens amb Càncer té per objectiu l'atenció als afectats directa i indirectament pel càncer infantil i la divulgació del coneixement d'aquesta malaltia. 

Són beneficiaris de la Fundació els infants amb càncer i les seves famílies, els hospitals, clíniques i centres de tractament i rehabilitació oncològics infantils, i les fundacions oncològiques infantils. Podeu trobar més informació al web Joan Petit Joan Torner i Corcoy és el president de la Fundació Amics de Joan Petit Nens amb Càncer, i ha estat jugador internacional i ha jugat al FC Barcelona, CE Noia Freixenet, CP Vic i al CP Tordera. L'organització d'aquesta Festa - Torneig fa una crida a totes aquelles persones o entitats que vulguin participar i col·laborar com a voluntaris d'organització. Per fer-ho poden omplir les butlletes que trobaran a l'OAC (Oficina d'Atenció Ciutadana), a la Xarxa de Centres Cívics o a les pàgines del Diari de Vilanova. 

També la trobaran, pròximament, a les pàgines web de l'Ajuntament www.vilanova.cat i a la de Canal Blau www.canalblau.cat A l'organització de la setena Festa Torneig hi participen diverses entitats, entre elles: l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l'ADEG, la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, l'Associació Espanyola contra el Càncer, la Fundació Unió d'Esport Base de Vilanova i la Geltrú, el C.P.Vilanova l'ull Blau, Canal Blau, Diari de Vilanova, i la Unitat de Medicina Esportiva de l'Hospital de Sant Antoni Abad.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00