Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/04/2015

Triomf dels esportistes locals en el Campionat de Catalunya d'Eslàlom en cadira de rodes

   Joves Vicuven Joves Vicuven

El pavelló del Complex Esportiu Isaac Gàlvez va acollir la prova, en la que es van batre 10 nous rècords de Catalunya

Vilanova i la Geltrú ha acollit aquest cap de setmana la 25a edició del Campionat de Catalunya d'eslàlom en cadira de rodes, organitzat per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) la Federació Catalana d'Esports de persones amb discapacitat física (FCEDF) i el suport de l'Ajuntament de VNG i la Secretaria General de l'Esports.

El pavelló del Complex Esportiu Isaac Gàlvez va ser l'escenari d'una competició durant la qual es van batre 10 nous rècords de Catalunya: 5 en la prova cronometrada i 5 en la prova d'eliminació individual, i que va reunir més d'una trentena d'esportistes dels clubs Aremi de Lleida, CE Esbonat de Barcelona, CE Llars d'Alella, i Joves Vicuven de Vilanova i la Geltrú. A més, també hi van assistir alumnes de les Escoles Federatives que promocionen l'esport de l'eslàlom com una modalitat que millora les condicions en l'ús de la cadira de rodes.

En la prova cronometrada cal destacar els rècords de Catalunya de Sergi Sabaté (Joves Vicuven) Guillem Pérez, (Escoles Federatives) Laia Cuscó (Joves Vicuven) i Christian Martínez (Joves Vicuven). Un darrer rècord, pendent d'homologar, va ser el d'Anna Marin (Escoles Federatives)

En la prova d'eliminació també es van produir cinc rècords. Van repetir els esportistes locals Sergi Sabaté i Laia Cuscó, així com els seus companys d'equip Dario Ruiz i Judith Rus. El cinquè rècord va ser per Jaume Sánchez (CE Llars)

En acabar la jornada es va celebrar una competició d'exhibició de la prova d'eliminació per equips en que hi van poder participar equips de clubs complerts i combinats entre diferents entitats.

Lliurament de premis Els esportistes van comptar amb el suport dels afeccionats, així com amb la presència del Director del Consell Català de l'Esport i regidor de Promoció Econòmica, Joventut i Comunicació, Gerard Figueras, del regidor d'Hisenda i Recursos Humans, Miquel Àngel Gargallo, del president de la FCEDF Josep Giménez, i Andrea Zamora, presidenta del Comitè d'Àrbitres i Jutges de la FECPC.

Tots els resultats del Campionat de Catalunya, en les categories
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00