Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/10/2014

VII Mostra d'Entitats de Cooperació, aquest dissabte 18 d'octubre

   Mostra d'entitats de Cooperació 2013 Mostra d'entitats de Cooperació 2013

La mostra coincideix amb la commemoració del Dia Internacional de l'eradicació de la pobresa

Aquest dissabte 18 d'octubre se celebrarà la VII Mostra d'Entitats de Cooperació de Vilanova i la Geltrú, coincidint amb el Dia Internacional de l'eradicació de la pobresa.

De cinc de la tarda a vuit del vespre, la plaça de la Vila tornarà a ser l'espai on les entitats de Cooperació es donaran a conèixer i mostraran els seus projectes per un món millor.

Aquest any es vol incidir en el valor universal del treball. Amb el lema Treball digne per una vida lliure, les entitats conviden a tothom a reflexionar entorn a aquest valor, una de les fórmules per eradicar la pobresa i ho faran a través d'una gimcana gegant. Les entitats presents a la mostra reivindiquen que el treball diari permeti a totes les persones viure dignament. Així com a casa nostra empitjoren les condicions laborals, per a moltes persones d'altres països el treball digne és una aspiració impensable, ja que el que obtenen pel seu treball no els permet obtenir ni el més bàsic per la seva subsistència.

La gimcana es farà de sis de la tarda a dos quarts de vuit del vespre. Les proves van adreçades a un públic infantil, tot i que també hi estan convidats a participar els pares, mares i tothom que ho vulgui. Es formaran grups amb els inscrits, els quals, un cop superades les proves obtindran una peça d'un gran trencaclosques que es muntarà en un lloc ben visible de la plaça.

La VII Mostra d'Entitats de Cooperació compta enguany amb la participació del Casal d'Amistat Cuba Garraf, CCONG Ajuda al desenvolupament, Cooperacció, Cooperavida, Creu Roja, Destino Etiòpia, F. Solidària Escola Pia, F Vida Útil, F Martí Bonet, Garraf Coopera, Grup de Solidaritat Fem Pous, Oxfam Intermón, Mans Unides, Sindicalistes Solidaris i F. Pau i Solidaritat.

L'organització és a càrrec de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i compta amb la col·laboració de Cartronatges El Tigre.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00