Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/03/2016

El saxo de Dani Nel·lo i una obra de Woody Allen, propostes d'arts escèniques pel cap de setmana

Dani Nel·lo porta l'espectacle Dani Nel·lo porta l'espectacle

La proposta musical de dissabte a l'Auditori es complementa amb l'adaptació teatral de 'Marits i mullers' d'Àlex Rigola diumenge al Principal

"El saxo com a mèdium i transmissor d'emocions, sense la necessitat de res més que la melodia i el ritme". És la definició que fa el músic Dani Nel·lo del seu espectacle "Sax-O-Rama", que es podrà veure dissabte a les 9 del vespre a l'Auditori Eduard Toldrà.
Nel·lo presenta el seu últim repertori i formació. Després d'endinsar-se en els sons de la ficció criminal a "Noir", segueix el viatge amb el seu inseparable saxo tenor. La seva missió constant és expressar-se a través del seu instrument, convertint-lo en la seva veu, i crear el seu propi llenguatge seguint la tradició dels saxofonistes que van engendrar el rhythm & blues i el rock & roll, i que van fer d'aquests gèneres un idioma musical que arribaria a tots els racons del planeta.
En aquesta ocasió el saxo tenor de Dani Nel.lo es barreja amb l'electricitat de les guitarres de dos asos de les sis cordes: Dani Baraldés i Mario Cobo. Cadascun amb la seva forta personalitat i so, creen un embull tímbric d'allò més suggerent. A la base trobem dos músics amb una solidesa granítica: Anton Jarl a la bateria i Santi Úrsul al baix.
Les entrades per al concert es poden comprar a www.auditoritoldra.cat

I diumenge és el torn del teatre amb "Marits i mullers", una adaptació de la pel·lícula de Woody Allen dirigida per Àlex Rigola.
La complexitat de l'ésser humà mitjançant els conflictes de les relacions de parella. Un retrat cru i obscè, en clau de comèdia.Marits i mullers
Andreu, escriptor i professor de literatura, i la seva dona Mònica, que treballa en un revista d'art, no es poden creure que els seus millors amics, Sandra i Joan, aparentment una parella perfecta, han decidit separar-se. A partir d'aquesta notícia, la parella comença a plantejar-se si els seu matrimoni es basa en una relació realment sòlida.
Àlex Rigola va dur aquesta obra al Teatro de la Abadía de Madrid, el 2013. Una adaptació del guió de Woody Allen que va rebre el premi BAFTA al Millor Guió Original, i que va ser un èxit tant de crítica com de públic.

Andreu Benito, Joan Carreras, Mònica Glaenzel, Sandra Monclús, Lluís Villanueva i Mar Ulldemolins conformen el repartiment d'aquesta obra que es podrà veure diumenge 6 a les 7 de la tarda al Teatre Principal.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00