Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/05/2013

Vilanova celebra amb èxit d'assistència i participació la X Festa per una Societat Inclusiva

l'actuació de Pep Sala i els Cracs d'Andi va animar la X Festa per una Societat Inclusiva     l'actuació de Pep Sala i els Cracs d'Andi va animar la X Festa per una Societat Inclusiva

La plaça de la Vila i la rambla Principal van acollir més de 30 activitats simultànies amb tallers, jocs i actuacions musicals i artístiques

La desena edició de la Festa per una Societat Inclusiva va omplir dissabte la plaça de la Vila i la rambla Principals de diferents activitats, jocs i tallers. Un total de 32 activitats a càrrec de 174 entitats i centres educatius; 150 voluntaris i voluntàries i més de 1.500 persones, segons l'organització, han participat en la festa organitzada per la Coordinadora d'entitats, centres i ciutadania per una Societat Inclusiva i la Plataforma Ciutadana per una Escola Inclusiva a Vilanova i la Geltrú.

La festa va comptar amb l'actuació, entre d'altres artistes i clowns convidats, de 'Pep Sala i els Cracs d'Andi' i amb l'apadrinament de la festa per part de l'actriu vilanovina Núria Valls. 

societat inclusiva 2 Núria Valls, durant la lectura del manifest per una societat inclusiva

Malgrat que l'inici de la festa va ser una mica passat per aigua, des de l'organització s'ha qualificat la desena edició d'èxit total. La festa, que cada any es fa en algun municipi de la comarca, l'any vinent ja s'ha anunciat que es farà a Cubelles, esdevé un instrument efectiu que contribueix a sensibilitzar l'opinió pública sobre els beneficis que aporta la inclusió social dels infants, joves i adults amb discapacitat.

Durant els parlaments, van intervenir representants dels esplais; dels centres educatius i dels joves que formen part del projecte TIMOL que treballa per la inserció laboral de les persones amb discapacitat. El punt final de la festa va anar a càrrec dels Falcons de Vilanova i de les colles castelleres Els Bordegassos de Vilanova i els Castellers de les Roquetes.

àlbum de fotos
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00