Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/02/2016

L'IMET, a punt d'iniciar el programa 'Fem ocupació per a joves', on posa en comú empreses i alumnes

El programa vol afavorir la inserció laboral de joves en situació d'atur i atendre les necessitats de les empreses del Garraf

L'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha iniciat la fase de prospecció de les necessitats empresarials de la comarca del Garraf per concretar la formació i les possibles empreses interessades en la contractació de 15 joves que participaran en el programa Fem ocupació per a joves.

Aquest és un programa d'actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral de joves entre 18 i 29 anys en situació d'atur i atendre les necessitats de les empreses de la comarca del Garraf.

Fem ocupació per a joves està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, d'acord amb el Programa d'Experiència Professional per a l'ocupació juvenil a Catalunya. L'IMET és l'entitat promotora del projecte, que té una durada de 6 mesos.

Les persones interessades en poder participar en el programa caldrà que compleixin els següents requisits:

- tenir titulació d'ESO o Batxillerat, o Cicles Formatius de Grau Mitjà -però no titulacions superiors-, o disposar de la corresponent equivalència a efectes laborals o acadèmics

- estar inscrites a l'Oficina de Treball del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a persones demandants d'ocupació no ocupades (DONO) i en el Registre d'Informació de la Garantia Juvenil.

Els i les joves, així com les empreses interessades, trobaran a partir del 25 de febrer, a la web de l'IMET, finestra Treball, tota la informació del programa.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00