Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/06/2010

L'associació de Dones en Xarxa posa en marxa el concurs 'Femitic'

 Imatge del concurs de l'associació Dones en Xarxa     Imatge del concurs de l'associació Dones en Xarxa

La iniciativa vol promoure la participació activa de les dones a Internet

L'associació 'Dones en Xarxa' ha posat en marxa l'edició 2010 del 'Femitic', un concurs de vídeo que promou la participació de les dones en la realització de vídeos. L'objectiu és aconseguir la participació activa de les dones a Internet i a les xarxes socials i fer visibles les dones a Internet.

Amb aquesta voluntat d'eradicar la fractura digital de gènere, l'associació 'Dones en Xarxa' va signar el 2009 un conveni amb l'Espai d'Equitat de l'Ajuntament de VNG, mitjançant el qual s'han realitzat xerrades, tallers formatius i un blog del Taller de Dones amb Memòria. Per a aquest any 2010, la voluntat d'ambdues parts és continuar les activitats i la col·laboració per treballar aspectes com la igualtat al món empresarial o desenvolupar taller i accions formatives a l'IMET.
La presentació del concurs, que anirà a càrrec de la presidenta de l'associació, Gemma Lienas, es farà aquest vespre a Barcelona. Els vídeos que optin al concurs es podran fer arribar fins al 6 de setembre al web del concurs, http://www.donesenxarxa.cat/-Femitic 
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00