Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/06/2015

El trenet turístic tornarà a circular dimecres

Fa parades a diferents punts de la ciutat i el recorregut és de gairebé una hora

El dimecres 24 de juny es torna a posar en marxa el trenet turístic, que cada any durant els mesos d'estiu fa un itinerari per diferents punts de la ciutat.

El trenet, que estarà en marxa fins l'11 de setembre, farà un total de 10 parades, amb un recorregut d'uns cinquanta minuts.

Les parades estan ubicades a: Torre Blava (passeig de Ribes Roges); Pasífae (passeig de Ribes Roges - ronda de la Mar Mediterrània); Plaça de Catalunya; Plaça de Sant Antoni; La Geltrú (plaça dels Lledoners); Plaça dels Cotxes (anul·lada temporalment); Mercat del centre (rambla de Salvador Samà - escola Pompeu Fabra); Estació (plaça d'Eduard Maristany); Port (passeig Marítim – carrer de les Canàries) i Oficina de turisme (passeig del Carme - rbla. Pirelli).

A causa de les obres que actualment s'estan realitzant entre els carrers de Miguel de Cervantes i del Recreo, la parada que hi ha a la plaça dels Cotxes quedarà anul·lada temporalment. La parada es restablirà a mitjans de juliol, coincidint amb la finalització dels treballs, en aquest punt de la ciutat.

Els horaris de sortida de la parada 1, a la Torre Blava, són: a les 11h, 12h, i 13h, i a les 17h, 18h, 19h, 20h i 21h.

Pel que fa a les tarifes, el bitllet d'adult costa 3 euros i l'infantil (de 3 a 12 anys) 2 euros. Pels menors de 2 anys el servei és gratuït.

Als matins també hi ha la possibilitat de viatjar en grup a una tarifa d'1,5 € per persona, a partir de 10 persones.

Podeu trobar més informació aquí.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00