Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/08/2008

Propostes per conèixer indrets de VNG d'una manera diferent

'L'horitzó del mar' és l'itinerari per conèixer la vila marinera  'L'horitzó del mar' és l'itinerari per conèixer la vila marinera

Continua el Programa de visites guiades 2008, organitzat per la regidoria de Desenvolupament Local i Promoció Ciutat

Des de l'Ajuntament de VNG es proposen una sèrie de visites per a la segona quinzena d'agost amb diferents itineraris per la ciutat.

El dia 20 d'agost, està programada la visita 'Vilanova i la Geltrú a dues rodes'. Es tracta de fer un tomb en bicicleta per conèixer la ciutat d'una manera diferent. Es sortirà des de l'Oficina de Turisme, a les 19 hores. Hi ha servei de bicicletes per a qui no en disposi.

Pel dia 21 d'agost es proposa 'La memòria del passat', un itinerari a peu pel nucli històric de Vilanova i la Geltrú i descobriment de la ciutat indiana, amb una visita al Saló de Plens de l'Ajuntament i al campanar de l'esglèsia de Sant Antoni. La sortida serà de la plaça de la Vila a les 19 hores.

El dia 23 d'agost, es farà la visita 'L'horitzó del mar', l'itinerari per conèixer una vila marinera. Inclou la visita a la Torre Blava, decorada amb pintures de Josep Guinovart, al port pesquer i al Museu del Mar. El punt de partida serà l'Oficina de Turisme, a les 19 hores.

Totes les visites tenen una durada d'una hora i mitja i el seu preu és de 3 euros. Les visites es fan en català, castellà, anglès o francès. Per a tenir més informació i inscriures cal adreçar-se a l'Oficina de Turisme situada al Parc de Ribes Roges s/n, trucar al 938 154 517 o enviar un correu electrònic a turisme@vilanova.cat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00