Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/02/2016

Glòria Garcia és la convidada del programa Sessió Plenària de Canal Blau TV

    El programa s'emetrà dilluns 22 de febrer El programa s'emetrà dilluns 22 de febrer

La regidora vilanovina ha parlat del recent aprovat pressupost municipal per al 2016, i dels seus objectius al capdavant del Consell Comarcal del Garraf

Dilluns vinent, 22 de febrer, l'espai Sessió Plenària de Canal Blau Televisió comptarà amb la regidora d'Economia, Hisenda, Seguretat i Recursos Humans de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Glòria Garcia, com a convidada.

La regidora torna a aquest espai, presentat i dirigit pel periodista Pere Lobato, per explicar les línies principals sobre les quals es fonamenta el pressupost municipal per al 2016, que aquest dilluns va ser aprovat pel Ple Municipal. Un pressupost que ha qualificat d'equilibrat, i que garanteix que es continuïn mantenint tots els serveis públics que actualment s'ofereixen a la ciutadania.

Glòria Garcia també ha parlat del seu recent nomenament com a Presidenta del Consell Comarcal del Garraf després de la renúncia de Gerard Figueras, que marxa per ocupar el càrrec de Secretari General de l'Esport de la Generalitat. Entre d'altres, ha explicat que els seus objectius són donar continuïtat a la línia de treball iniciada aquesta legislatura, i que passa per l'impuls de polítiques socials que ajudin a les persones més desafavorides, així com l'impuls de polítiques de reactivació econòmica i territorial, per tal d'afavorir la creació d'ocupació a tots els municipis de la comarca.

El Sessió Plenària de Canal Blau s'emetrà dilluns en diferents horaris. A les 12h, 15h, 17h, 21h i 23h. A partir del dimarts es podrà veure al web de la televisió vilanovina.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00