Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/05/2013

Segona Edició de la Clàssica Isaac Gàlvez per aquest dissabte

La prova tindrà un recorregut de 126 km amb sortida i arribada a la ronda Ibèrica de Vilanova i la Geltrú

Aquest dissabte, 11 de Maig de 2013, es celebrarà a Vilanova i la Geltrú, la seva ciutat natal, la Clàssica Isaac Gálvez, cursa inclosa dins de les Grans Clàssiques i oberta a les categories Elit, Sot-23, Màster-30 i Sènior. 

A les 15:30h es donarà la sortida a aquesta edició de la clàssica amb un recorregut de 126 kms i que transitarà per algunes de les carreteres per on es podia veure entrenant habitualment al ciclista. El recorregut transcorrerà per Castellet, Torrelletes, Les Mesuques, La Múnia, Les Cunilleres, Sant Jaume dels Domenys, Llorenç del Penedès, traçant un circuit en forma de vuit, i tornant per la mateixa zona cap a Vilanova i la Geltrú, per tal de completar el recorregut. La sortida i l'arribada estaran situades a la Ronda Ibèrica, davant del Poliesportiu Municipal del Garraf. 

El recorregut és molt tècnic, sense dificultats muntanyoses i inclou nou passos per trams de camí estret i asfaltat al més pur estil de les grans clàssiques del nord d'Europa. La Clàssica Isaac Gálvez, integrada al calendari de les Grans Clàssiques, està oberta a les categories Elit, Sub-23, Màster-30 i Sénior. 

Aquesta competició vol seguir recordant a tot un gran campió ciclista, i excel·lent persona, Isaac Gálvez. La prova està organitzada per la U.C.Vilanova, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l'establiment comercial especialitzat en el món de ciclisme IRD Gálvez. 

Més informació al veb http://www.clasicaisaacgalvez.com/
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00