Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/05/2014

Diumenge 18 de maig se celebra la 3a edició de la Cursa 10 Km Ciutat de Vilanova

   Sortida de la Cursa de 10 quilòmetres, l'any passat Sortida de la Cursa de 10 quilòmetres, l'any passat

El mateix diumenge es farà la primera edició de la Cursa de 5 quilòmetres

El afeccionats al món del running tenen una cita el diumenge 18 de maig per prendre part a la tercera edició de la Cursa 10 quilòmetres Ciutat de Vilanova, organitzada per atletesvng.org i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

La prova, que l'any passat va comptar amb una participació de 950 corredors i corredores, sortirà des de la plaça del Port de Vilanova i la Geltrú a les 10 del matí. Una hora abans, a les 9, i des del mateix emplaçament es donarà el tret de sortida als participants del que serà la primera edició de la Cursa de 5 quilòmetres.

Ambdues proves passen per la façana marítima, amb circuits molt plans i sobre un terreny 100% asfaltat. A més, al formar part del calendari de la lliga Campionchip, amb aquestes curses els corredors tenen l'oportunitat de poder fer marca personal i homologar-la.

Les inscripcions són obertes i els participants rebran gratuïtament la tarja Reptes VNG Esports. Amb ella els inscrits podran gaudir de descomptes en més d'un centenar d'establiments de la ciutat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00