Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/02/2014

Dijous és l'últim dia per inscriure's a la Cursa dels Colls i Canicròs del Garraf

   Canicròs del Garraf Canicròs del Garraf

La segona edició de les curses es farà aquest diumenge 16 de febrer

Aquest dijous, 13 de febrer, és l'últim dia per poder fer la inscripció a la 2a edició del Canicròs del Garraf i a la Cursa dels Colls, que organitzen les entitats Amics de Cota Zero, Endimari i Can Pistraus.

El preu de la inscripció per a cadascuna de les modalitats és de 12 euros pels federats ( cal acreditar-ho en el moment de retirar el dorsal ) i de 18 euros pels no federats ( el preu inclou els 8 euros que costa l'assegurança temporal)
Les inscripcions es poden formalitzar a la botiga Cota Zero, situada a la rambla Samà 21, de Vilanova i la Geltrú, o bé mitjançant el web de l'organització, on a més s'hi pot trobar tota la informació complementària i de reglament de les dues proves. 

El Canicròs és una modalitat esportiva, vinculada al mushing (tir de trineu amb gossos), que consisteix en córrer amb un gos lligat a la cintura mitjançant un arnés. Els participant sortiran a les 9.30 h, i hauran de fer un recorregut de 8,5 quilometres, la major part per terra i algun petit tram d'asfalt.

Pel que fa a la Cursa dels Colls és oberta a tothom major de 14 anys. Els menors que hi vulguin participar hauran de portar una autorització del pare/mare o tutor legal. La sortida es farà a les 10 del mati amb un trajecte d'uns 11 quilòmetres. Ja que el recorregut coincideix en les dues proves es pot donar la circumstància que els primers atletes de la Cursa es creuin amb els corredors més lents de la Canicròs. La sortida i arribada, però, estaran situades en llocs diferents degudament senyalitzats. La distància a recórrer és aproximadament d'11 quilòmetres.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00