Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/01/2014

Passi del documental 'El retratista' al Foment Vilanoví en el marc de l'exposició 'Desenterrant el silenci'

'Desenterrant el silenci', fins al 26 de gener al Foment 'Desenterrant el silenci', fins al 26 de gener al Foment

Aquesta és una activitat complementària a la mostra, que es pot veure fins al dia 26 de gener

El proper dijous 16 de gener, a les 19 h, al Foment Vilanoví tindrà lloc el passi del documental El retratista, un reportatge audiovisual sobre la vida del mestre Antoni Benaiges a partir de documents, fotografies i testimonis d'antics alumnes seus.

Després de la projecció hi haurà una xerrada amb la participació del director del documental Alberto Bougleux i Sergi Bernal fotògraf del documental i autor de la mostra Desenterrant el silenci. Antoni Benaiges, un mestre de la República en una fossa comuna de Burgos.

Es tracta d'una activitat complementària a la mostra Desenterrant el silenci, un projecte fotogràfic i d'investigació realitzat per Sergi Bernal que explica l'obertura d'una fossa comuna de l'any 1936, en un indret de la serra de La Pedraja situada a Villafranca Montes de Oca (Burgos) on hi havia enterrades centenars de persones.

L'exposició està formada per una trentena de fotografies dels treballs de recuperació dels cossos, una reproducció d'una fossa comuna de 20 metres quadrats i un audiovisual del projecte que inclou més imatges i documentació.

La mostra es pot veure fins al 26 de gener de 2014 al Foment Vilanoví.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00