Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/09/2014

Neus Lloveras i Joan Giribet han estat avui a Can Marquès

Ja s'ha resolt un problema d'olors detectat aquest matí Ja s'ha resolt un problema d'olors detectat aquest matí

Han recorregut la zona acompanyats de representants veïnals, en el marc de les visites periòdiques als barris

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el regidor d'Urbanisme, Joan Giribet, han estat avui el barri de Can Marquès, amb membres de l'associació de veïns i veïnes. Durant la visita els representants veïnals han exposat algunes demandes per millorar el benestar de la zona, com per exemple la necessitat de millorar la gestió de les escombraries del mercat ambulant del dissabte.

En aquest sentit, els representants del govern municipal s'han compromès a tractar el tema amb PISVAM, empresa municipal responsable dels mercats, per tal de buscar una fórmula que faciliti que els paradistes recullin les deixalles. D'altra banda, els veïns s'han queixat també d'una forta olor que avui es podia percebre als contenidors soterrats del carrer de Josep Llanza, provocada per un abocament massiu de carn en mal estat, que els tècnics municipals de Serveis Viaris han resolt aquest matí mateix.

Els representants municipals i veïns han tractat també aspectes de mobilitat. D'una banda, els representants del barri han demanat la creació d'una zona de càrrega i descàrrega per als establiments del carrer de Josep Llanza, entre els carrers de l'Havana i Manuel Marquès, per facilitar la circulació de vehicles. Així mateix, han sol·licitat la instal·lació d'un senyal de stop a la sortida del pàrquing del mercat a la rambla de Samà. L'alcaldessa i el regidor han recollit aquestes peticions perquè es puguin resoldre properament, així com la demanda d'abocar més terra a la zona dels gronxadors, una actuació que la brigada municipal ja té prevista.

Els representants del govern municipal realitzen periòdicament visites als barris acompanyats de les associacions de veïns, per conèixer in situ les seves inquietuds. Les qüestions que es tracten en aquestes trobades i les actuacions que en deriven es poden seguir a www.vilanova.cat/barris.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00