Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/05/2015

Ja es poden presentar les candidatures per ser paborde de la Festa Major 2016

Les 7 persones que formen la pabordia tenen la responsabilitat d'organitzar la Festa Major    Les 7 persones que formen la pabordia tenen la responsabilitat d'organitzar la Festa Major

Fins al 22 de juny es poden presentar les candidatures de ciutadans, ciutadanes o representants d'entitats a través del web de l'Ajuntament o a l'OAC

Ja està en marxa el procés per escollir els 7 pabordes i pabordesses de la Festa Major 2016. Des d'avui divendres 29 de maig fins al 22 de juny és obert el termini per presentar les candidatures, a través del web vilanova.cat o a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). Qualsevol persona major de 18 anys pot optar a ser organitzadora de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú, tant particulars com representants d'entitats registrades.

Per escollir els set Pabordes i Pabordesses 2016 es farà una tria de 3 persones representants de la ciutadania, i de 4 persones representants de les entitats i associacions registrades al Registre d'entitats de la ciutat.

A partir del 22 de juny, un cop acabat el termini de presentació de candidatures, els 4 Pabordes i Pabordesses representants de les entitats seran escollits per les entitats que així ho hagin sol·licitat en un acte de votació de candidatures previst per al 8 de juliol. Per la seva banda, els 3 Pabordes representants de la ciutadania seran escollits posteriorment per la Junta de Portaveus. El Ple municipal del mes de juliol ratificarà els Pabordes i Pabordesses escollits en ambdues votacions, i la Pabordia 2016 prendrà possessió de la seva responsabilitat en l'Acte de Presa de Procuració, que se celebrarà el 6 d'agost de 2015, moment en què els Pabordes 2015 cessaran en el seu càrrec.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00