Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/10/2014

Tercera edició de la Jornada de treball de les policies a la comarca

   L'obertura l'ha presidit l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras L'obertura l'ha presidit l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras

Els cossos de seguretat comparteixen experiències i aborden conjuntament les principals inquietuds

Representants de les policies locals del Garraf i dels Mossos d'esquadra han dut a terme aquest matí la tercera edició de la jornada de treball de la policia de Catalunya al Garraf. L'objectiu d'aquesta iniciativa és facilitar l'intercanvi d'experiències policials i de coneixement dels diferents cossos que treballen a la comarca.

L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, ha donat la benvinguda als participants i ha valorat positivament el treball conjunt dels diferents cossos policials. Lloveras també ha destacat la importància de la trobada com a moment d'intercanvi d'experiències i de millora de la feina del dia a dia.

A l'obertura de la jornada també hi ha estat present el regidor de Seguretat i Protecció Ciutadana, Francesc Xavier Sánchez.

Destacar que en el marc de la jornada s'ha presentat l'Associació de caps i comandaments de les policies locals del Garraf i l'Alt Penedès, una nova eina per millorar el treball conjunt en el territori.

Al llarg de la jornada els participants també han escoltat i debatut al voltant de l'actuació dels agents de seguretat ciutadana davant d'un il·lícit penal, la preservació de proves davant d'escenaris de fets il·lícits i la gestió de l'estrès i l'autocontrol davant de les actuacions conflictives al carrer.

La cloenda de l'acte ha anat a càrrec de la regidora de Via pública i Mobilitat Glòria Garcia, que ha destacat de la col·laboració entre les diferents policies una major eficiència, l'optimització dels recursos, i una resposta més ràpida davant situacions on es reclama la seva presència. Garcia també ha dit que aquesta col·laboració, sobre tot quan és física, incideix molt positivament sobre la ciutadania ja que incrementa la sensació de seguretat.
Jornada policial, cloendaCloenda

Per últim la Directora de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Núria Aymerich ha agraït l'aposta continuada per la formació i l'aprenentatge que suposen aquest tipus de jornades, com a una eina clau per aconseguir l'excel·lència en la feina del dia a dia.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00