Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/10/2015

Sessions informatives per als pressupostos municipals

La cita és a Neàpolis, i no cal inscripció prèvia  La cita és a Neàpolis, i no cal inscripció prèvia

L'Ajuntament de VNG convoca tres trobades sobre el pressupost de 2016 i els tributs municipals. La primera sessió es farà dimarts 27

L'elaboració dels pressupostos municipals del 2016 comptarà enguany amb tres sessions informatives per a la ciutadania.
La primera d'aquestes trobades se celebrarà el proper dimarts 27 a les 19 h a l'Auditori de Neàpolis, i servirà per exposar la proposta del govern en matèria de taxes i tributs municipals.

La convocatòria respon a la moció que es va aprovar al ple municipal el 14 de setembre per uns pressupostos participatius, que demanava que l'elaboració dels pressupostos donés continuïtat als diversos processos participatius engegats pel govern en els darrers anys.
Amb el benentès que el pressupost municipal per a l'any vinent s'ha de portar a aprovació aviat, el procés consistirà en un calendari en el que es fixen tres dates de convocatòria per a les sessions informatives. Tal i com demana la moció, la primera, aquest mes d'octubre, estarà dedicada específicament a les taxes. Les altres trobades se celebraran al novembre i al desembre, abans de portar la proposta definitiva al ple municipal.

Per a la sessió informativa de dimarts no cal inscripció. L'Ajuntament ha convidat totes les entitats del registre d'entitats de la ciutat, els grups municipals, i n'ha fet difusió perquè tothom qui ho vulgui pugui assistir a la trobada, en la que el govern presentarà la proposta sobre els tributs municipals i s'obrirà un torn de paraules per preguntar i debatre.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00