Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/06/2015

Marató de sang al Teatre Principal avui fins a les 10 del vespre

Neus Lloveras i Gala Cortel han posat en marxa el comptador Neus Lloveras i Gala Cortel han posat en marxa el comptador

Per ser donant només cal tenir com a mínim 18 anys, pesar 50 quilos o més i no és necessari anar en dejú

Des de les 10 del matí i fins a les 10 del vespre, el Teatre Principal de la nostra ciutat acull la 13 edició de la Marató de Sang. Tothom qui ho vulgui es pot adreçar al capdamunt de la rambla i fer aquest gest generós. Només cal tenir com a mínim 18 anys, pesar 50 quilos o més i no és necessari anar en dejú.

La Marató de Donació de Sang està organitzada pel Banc de Sang i Teixits conjuntament amb l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l'Associació de Donants de Sang del Garraf, Creu Roja Vilanova i la Geltrú i el Teatre Principal.


Marató de sang_


Al llarg del dia s'aniran realitzant activitats diverses al voltant de la marató, amb un espai infantil i molts obsequis i sorpreses.

A les 10 h del matí, l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, i la cap de Promoció del Banc de Sang i Teixits, Gala Cortel, han estat les encarregades de posar en marxa el comptador que anirà indicant al llarg de tot el dia les hores que queden per cloure la donació i el nombre de participants que van passant pel teatre, moment a moment.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00