Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/02/2017

Nou taller de paternatge responsable

Les sessions, gratuïtes, es fan setmanalment a la Casa Olivella     Les sessions, gratuïtes, es fan setmanalment a la Casa Olivella

Dimecres 22 comença una nova edició de la formació per a pares novells

El 22 de febrer s'inicia una nova edició dels tallers de paternatge responsable, una formació adreçada específicament als futurs pares.
Els tallers, organitzats per l'ASSIR (Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva) i la Regidoria de Convivència i Equitat, amb el suport de la Diputació de Barcelona, volen ser un espai de sensibilització i formació específica per a homes que es troben en una situació vital de molts canvis. Un punt de partida per a la paternitat i la criança responsable, passant per diferents etapes, des de la preparació prèvia durant l'embaràs fins als primers mesos de vida.

Les sessions es faran cada dimecres, des del 22 de febrer fins al 5 d'abril, de 18 a 20 h a la sala verda de la Casa Olivella (plaça de la Vila, 12) i són conduïdes per una llevadora de l'ASSIR i un psicòleg de l'Associació Conexus.

Les inscripcions són obertes i gratuïtes, i per fer-les o per a qualsevol aclariment us podeu adreçar a l'Espai d'Equitat, telèfon 93 816 90 02, Whatsapp 626 234 696, equitat@vilanova.cat; o bé a l'ASSIR, al telèfon 93 893 22 00.

Més informació aquí

El moment del naixement d'un fill o filla suposa un canvi molt important en la vida dels homes, i són pocs els espais en els que poden reflexionar i compartir les seves preocupacions, temors, expectatives i reptes.
Aquesta proposta vol contribuir a cobrir la necessitat d'espais participatius on desenvolupar coneixements i actituds basades en l'equitat, la coresponsabilitat i el creixement socio-afectiu, posant el focus en el col·lectiu masculí. En les trobades grupals s'ofereix informació sobre el rol parental, oportunitats i dificultats, aspectes pràctics de la quotidianitat canviant, planificació dels temps personals, professionals i familiars,...i tot allò que posi en el centre d'atenció la promoció de les pràctiques de criança positives, que ajudin a assolir el màxim de benestar, tant pels homes com per les dones i els seus fills i filles, transcendint costums rígides o restrictives.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00