Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/03/2014

Neàpolis acull la presentació del bloc territori del III Pla Estratègic Penedès

El document està coordinat des de la fundació Pro Penedès

L'auditori de Neàpolis va ser l'escenari que ahir a la tarda acollí la presentació del bloc de territori del III Pla Estratègic Penedès. L'acte va comptar amb la presència de diferents alcaldes i alcaldesses de l'àmbit de la Vegueria Penedès, encapçalats per l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras; l'alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull; l'alcalde d'Igualada, Marc Castells; i la regidora d'Urbanisme del Vendrell, Laia Gomis, que va llegir unes paraules del seu alcalde Martí Carnicer que va excusar la seva presència.

L'acte va ser la presentació del document de treball "Objectius i Línies Estratègiques territorial, dins del III Pla Estratègic Penedès" que es promou des de la Fundació Pro Penedès que presideix Pere Regull.

Neus Lloveras explica al seu parlament que aquest document suposa "una recerca d'un futur millor. És imprescindible parlar en aquests moments de territori. Cal treballar en qüestions com les infraestructures de comunicació, l'entorn i el paisatge o els lligams culturals, a més de procurar-nos documents que estiguin lligats a la realitat actual i no a les previsions que es feien fa uns anys. Això servirà per enfortir el territori alhora que es pren un perspectiva global de l'àmbit Penedès."

L'acte de presentació continuà amb la presentació del document a càrrec d'Antoni Ferran, especialista en ordenació del territori; i Pau Batlle, arquitecte pasatgista; sota la moderació de Jordi Cuyàs, coordinador del Pla Estratègic. La presentació es va cloure amb la conferència "El nou Pla Territorial a l'àmbit Penedès" elaborada des de la Conselleria de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00