Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/03/2009

La setmana vinent acaben les obres de la plaça de la Forca

  La plaça de la Forca tindrà un mirador   La plaça de la Forca tindrà un mirador

El Fondo Somella guanya així un nou espai de lleure per als veïns i veïnes del barri

A partir de dilluns vinent, 16 de març, s'inicien els últims treballs de condicionament de la plaça de la Forca, al barri del Fondo Somella. Es tracta d'un nou espai per al lleure dels veïns i veïnes del barri, que es va començar a construir l'any passat fruit d'un Pla Ocupacional.

La nova plaça de 3.300 metres quadrats disposa d'una zona enjardinada de 800 metres quadrats que conté una àmplia varietat d'espècies autòctones d'arbres i plantes, distribuïts en diferents parterres. A més, s'ha construït una barana de fusta creant un espai de mirador i s'han instal·lat bancs per seure i una font.

Pel que fa als accessos, i a causa de l'elevació natural de la plaça, s'han construït diverses escales de fusta, així com tres rampes d'accés per a persones amb mobilitat reduïda, de les quals dues incideixen directament sobre la plaça.

Els darrers treballs de condicionament de la plaça de la Forca comencen aquest dilluns amb l'estesa del sauló als 2.500 metres quadrats útils, amb la qual cosa s'espera que la plaça es pugui obrir al públic al llarg de la setmana vinent.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00