Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/01/2016

La campanya de seguretat passiva a VNG finalitza amb 7 conductor multats per no portar el cinturó de seguretat cordat

  La campanya de control es va fer entre l'11 i el 17 de generl La campanya de control es va fer entre l'11 i el 17 de generl

La campanya, coordinada entre la Policia Local i el Servei Català del Trànsit, es va dur a terme entre l'11 i el 17 de gener.

Un total de 7 conductors han estat sancionats a Vilanova i la Geltrú per no portar cordat el cinturó de seguretat. Les sancions s'han produït durant la campanya de seguretat passiva que, periòdicament i de manera coordinada, realitza la Policia Local i el Servei Català del Trànsit, i que en aquesta ocasió ha estat entre l'11 i el 17 de gener.

La campanya de seguretat passiva vetlla perquè els conductors utilitzin correctament els sistemes de retenció de seguretat, que en el cas dels vehicles és el cinturó i les cadires infantils. La campanya també realitza controls per tal que els passatgers de motocicletes i ciclomotors portin degudament posat i cordat el casc.

La propera acció serà la campanya preventiva de control d'alcoholèmia i drogues, que es concentrarà especialment entre el 4 i el 10 de febrer.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00