Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/06/2016

Taller de postres dolços de l'Economat

És imprescindible inscriue's prèviament   És imprescindible inscriue's prèviament

L'Economat de VNG organitza un taller de receptes econòmiques de postres i pastissos per dilluns 20 de juny

Aprendre a fer diferents tipus de galetes, pastissos de fruites, pans de pessic, magdalenes, postres sense forn, varietat de flams, ... tot per menys de 2 euros per a 8 persones.
Això és el que aprendran a fer les persones que dilluns 20 de juny vagin al taller de postres dolços de l'Economat, que es farà de 10 a 12 h al Centre Cívic de la Geltrú.

Les places són limitades i és imprescindible la inscripció prèvia, a través del correu electrònic economatvng@gmail.com o per telèfon al 93 814 00 00 extensió 3476.

La responsable del taller, Isabel Parrillas, aportarà diverses idees i receptes, però els participants també podran aportar les seves. El format del taller serà participatiu i divertit, es prepararan les receptes, es tastarà el resultat, i les receptes quedaran recollides en un receptari que tothom s'endurà a casa.
Els objectius són aprendre a fer dolços i pastissos molt econòmics i amb productes de l'Economat, aprendre consells i trucs perquè els pastissos surtin sempre bé, i aprendre a fer noves receptes a partir del què hem après.

El taller està organitzat per l'Economat de Vilanova i la Geltrú, en el marc dels tallers de l'Economat, un servei quer vol ser ampli i vol anar més enllà de la distribució gratuïta d'aliments. Per això s'està repensant constantment i obrint nous camins que portin a consolidar-lo com un projecte de ciutat, obert a tothom.
Des d'aquesta idea, s'ha creat una àmplia oferta formativa, la temàtica de la qual és l'economia domèstica, en totes les seves vessants, per oferir eines i consells útils per millorar la gestió del pressupost familiar.
Enguany, atenent la petició i els suggeriment de les famílies usuàries de l'Economat, es programaran més tallers de cuina econòmica. Després d'aquest taller de dolços i pastissos, a la tardor es vol fer tallers de sopes, de cremes i de llegums.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00