Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/11/2014

Ramon Falcó va rebre el Diploma de la Ciutat

El Saló de Plens de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú es va omplir per a homenatjar la tasca del músic i fotògraf vilanoví

Ramon Falcó va rebre de mans de l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, el Diploma de la Ciutat aquest divendres. En un acte que va tenir lloc al saló de plens, es va reconèixer de manera pública la trajectòria de Ramon Falcó en l'àmbit musical i religiós i pel seu compromís amb la vida social i cívica de la ciutat. Jaume Dellà, president del Grup Instrumental de Santa Maria de la Geltrú – del qual Falcó en va ser fundador – va ser l'encarregat de fer una glossa de la seva trajectòria vital, on destacà la seva faceta musical, especialment la de mestre; la seva passió per la fotografia que el dugué a presidir la secció fotogràfica del centre d'estudis de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer; el seu arxiu fotogràfic privat amb més de 60.000 clixés que han pogut ser vistos arreu del món; a més del seu compromís amb l'excursionisme i amb l'àmbit de la religió cristiana.

Durant el reconeixement també van parlar Manuel Claver, del grup municipal d'ICV; Santi Rodríguez; del grup municipal del PP; Juan Luís Ruiz, del grup municipal del PSC; i Marijó Riba del grup municipal del CiU. Neus Lloveras va destacar el fet de "ser una persona que ha treballat de manera altruista i filantròpica per la comunitat, amb un treball voluntari de qualitat". Finalment va intervenir el propi Ramon Falcó que va voler recordar la importància de la seva esposa – també present – a la seva vida. "Només he esperat veure gent engrescada. Aquest diploma és un reconeixement molt especial i em fa seguir tenint ganes de treballar". 

Podeu veure un recull fotogràfic de l'acte clicant AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00