Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/04/2013

Els centres de primària expliquen els seus projectes de l'Agenda 21

 Els representants de cada escola han treballat a classe l'exposició del seu projecte d'Agenda 21 Els representants de cada escola han treballat a classe l'exposició del seu projecte d'Agenda 21

La trobada intercentres ha servit també per preparar el manifest que els alumnes llegiran el Dia Mundial del Medi Ambient

Els centres escolars de primària de la ciutat s'han reunit en la trobada intercentres de l'Agenda 21 per preparar la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient.

El programa de l'Agenda 21 escolar del Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament organitza un any més la trobada de centres educatius de la ciutat.
Les escoles de primària, representades per 52 alumnes de 5 centres diferents, s'han reunit per segon any consecutiu al Centre de Recursos i Informació Ambiental (CRIA), on els nens i nenes de cada centre participant han explicat el projecte ambiental que estan portant a terme a l'escola.

Així, els alumnes de l'escola Pompeu Fabra han parlat del projecte de recollida d'oli usat que han engegat fa un parell de mesos. Els de l'escola El Cim han explicat com treballen aspectes com la Mobilitat en la Setmana del Medi Ambient. Els de l'Escola Pia han explicat com treballen el reciclatge de paper, plàstic i alumini. L'Escola Ginesta ha parlat el seu projecte d'educació ambiental i la seva organització. I finalment, els de l'Arjau, han exposat dos projectes de reciclatge, el de plàstic i el de tòners de tinta.

La trobada d'aquest dijous també ha servit per escollir el tema a tractar en el manifest del 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient. Ara les escoles assistents han d'escollir els seus representants per llegir el manifest.

Els delegats ambientals de les escoles de secundària es reuniran dijous vinent, dia 25, per avançar cap al Projecte de Ciutat, un projecte mediambiental comú que puguin dir a terme totes les escoles de VNG.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00