Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/08/2016

Inscripcions obertes als clubs de lectura de les biblioteques municipals

Trobada de clubs  Trobada de clubs

La Xarxa de biblioteques de VNG ofereix per a la temporada 2016-2017 nous clubs de lectura i en consolida d'altres de la seva àmplia oferta

Les biblioteques municipals de Vilanova i la Geltrú ja ho tenen tot a punt per iniciar aquest nou curs els seus clubs de lectura. Tant la biblioteca Joan Oliva com la Cardona Torrandell posen a l'abast dels usuaris diferents grups orientats a totes les franges d'edat. Per participar-hi, però, cal inscriure's prèviament a la biblioteca corresponent ja que les places són limitades.

La biblioteca Joan Oliva disposa de sis clubs, cinc d'adults a partir de 18 anys i un d'infantil adreçat a nens i nenes de 10 a 12 anys. Entre els clubs d'adults dos són de lectura fàcil i dos d'idiomes. Són els següents:

- Club de lectura La Crisàlide a càrrec de l'escriptora vilanovina Maria Rosa Nogué. Un dimecres al mes i la data d'inici és el 5 d'octubre a les 17.30 h.

- Club de lectura L'Oliva Negra a càrrec de Sofía de Ruy-Wamba. Aquest club s'inicià el curs passat amb alguna sessió esporàdica al voltant del concurs de novel·la negra, Negroliva, ja que la biblioteca disposa d'un fons especial d'aquest gènere. Gràcies a la bona acollida, enguany s'ha creat un club permanent. Els membres del club es troben un dijous al mes i la data d'inici és el 6 d'octubre a les 17.30 h.

- Club de lectura juvenil a càrrec de Fanny Guinart. S'adreça a nens i nenes de 10 a 12 anys. Aquest club es troba un dissabte al mes i la data d'inici és el dissabte 15 d'octubre a les 16.30 h.

- Club de lectura en francès a càrrec d'Esther Bruna. El nivell de francès és intermig-alt. Es troba un divendres al mes i la data d'inici és el 21 d'octubre a les 16. .

- Club de lectura fàcil en francès a càrrec d'Esther Bruna. El nivell de francès és molt més baix que l'anterior club. Les sessions s'iniciaran al febrer i es troba un dimarts al mes a les 16.30 h.

- Club de lectura fàcil en català a càrrec de Fanny Guinart i Queti Vinyals. Les conductores es partiran les sis sessions que s'iniciaran al novembre. El club es troba un dimarts al mes a les 17 h. Aquest club s'organitza en col·laboració amb el Servei de Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú.

La biblioteca Armand Cardona ofereix tres clubs de lectura i un club de cinema. Entre els de lectura, n'hi ha un per a nens i nenes de 9 a 14 anys que aproparà la lectura mitjançant el còmic. Són els següents:

- Club de lectura d'adults a càrrec de l'escriptora vilanovina Mercè Foradada. El club es troba un dissabte al mes i la primera sessió és el 24 de setembre a les 17.30 h. Inscripcions tancades; els interessats es poden inscriure a la llista d'espera.

- Club de lectura en veu alta a càrrec de Susanna Garcia-Prieto, actriu. S'adreça a joves i adults que vulguin practicar la lectura en veu alta i desenvolupar els seus propis recursos expressius, tot descobrint la partitura "musical" dels textos. El club es troba un dissabte al mes i la primera sessió és el 15 d'octubre a les 17.15 h.

- Club de cinema a càrrec del Cineclub Sala1. El club és un espai de trobada per a joves i adults que els agradi gaudir del bon cinema, facilitant l'anàlisi cinematogràfic i el debat al voltant del film projectat un dia abans al Teatre Principal dins l'oferta del Cineclub Sala1. El club es troba un dimecres al mes i la data d'inici és el 26 d'octubre a les 18 h.

- Club de lectura de còmic infantil a càrrec de Beatriz Garcés i Susanna Garcia-Prieto. S'adreça a nens i nenes de 9 a 14 anys que mitjançant la lectura i les il·lustracions viatgen a mons diferents i viuen aventures fantàstiques amb còmics clàssics i actuals, del fons especial de còmic de la Cardona. Les sessions són un dijous al mes i la primera trobada és el 27 d'octubre a les 17.30 h.

 

Més informació:

- Biblioteca Joan Oliva i Milà

- Biblioteca Armand Cardona Torrandell

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00