Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/02/2016

Acte de graduació dels alumnes del curs 2014-2015 de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de VNG

L'acte de graduació es va fer a l'Auditori Eduard Toldrà L'acte de graduació es va fer a l'Auditori Eduard Toldrà

L'esdeveniment va comptar amb la presència del rector de la UPC, Enric Fossas, i de l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras

Aquest divendres es va fer a l'Auditori Eduard Toldrà de la ciutat l'acte de graduació del curs 2014/2015 dels alumnes de l'Escola Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú (EPSVG).

L'acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa de la Ciutat, Neus Lloveras, i del rector de la UPC, Enric Fossas, a més de la quarta tinenta d'Alcaldia i regidora d'Innovació, TIC i TEGAR, Ariadna Llorens, del regidor d'Educació i Ocupació, Joan Martorell, i del director de l'EPSEVG, Frederic Vilà.

L'esdeveniment es va iniciar amb el cant de benvinguda i l'obertura de l'acte a càrrec de Frederic Vilà. Seguidament, hi va haver una conferència de la mà de Lluís Rodríguez, cap de RRHH i de Comunicació de l'empresa Saint Gobain.

A continuació, tres estudiants titulats de la UPC de Vilanova i la Geltrú es van encarregar de narrar les seves vivències al centre, la qual cosa va donar pas a la intervenció d'un representant d'UPC Alumni.

Després d'escoltar una peça musical, es va procedir al lliurament de diplomes i reconeixement als estudiants que han dissenyat el nou faristol. I amb una nova peça musical, es va fer la cloenda de l'acte a càrrec de l'alcaldessa Neus Lloveras i del rector Enric Fossas.

El cant final Gaudemus Igitur va posar punt i final a la cinquena edició d'aquest acte de graduació de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i al Geltrú.

- Trobareu les fotos de l'acte aquí.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00