Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/11/2016

Primera edició de l'EcoCursa d'Orientació a Vilanova i la Geltrú

   Plataforma Defensem l’Ortoll

La cursa promou el respecte per la natura en la pràctica de l'esport

La comunitat online d'esports outdoor Rideers.com, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Plataforma Defensem l'Ortoll han organitzat pel diumenge 13 de novembre, la primera cursa d'orientació que promou el respecte per la natura en la pràctica de l'esport.

L'objectiu és que els participants facin una prova d'Orientació pels terrenys de l'Ortoll, Sant Gervasi i Prat de Vilanova, alhora que realitzen una recollida de brossa. Es traca doncs, d'un nou concepte de cursa que pretén conscienciar els esportistes en el respecte per la natura, de manera activa, mentre realitzen una activitat física.

L'EcoCursa és per equips. Cadascun d'ells disposarà de 90 minuts per trobar 15 balises repartides per tot el circuit. Al final del recorregut hauran de lliurar una bossa de brossa que hauran anat omplint mentre feien la prova.

La sortida es farà a les 11 del matí, des de l'escola Llebetx (convocatòria a les 10 hores). El límit de participants és de 50 equips i el preu d'inscripció és de 3 € per persona. La recaptació anirà íntegrament destinada a la Plataforma Defensem l'Ortoll.

Les persones interessades es poden inscriure, fins al 10 de novembre a les botigues col·laboradores Cota Zero, XTerra Vilanova Esports, Intersport Olaria i Evasion Running.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00