Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/07/2014

Un centenar de persones es mullen per l'esclerosi múltiple

Les piscines del CEM Parc del Garraf i de l'Esportiu la Piscina es van unir a la festa Les piscines del CEM Parc del Garraf i de l'Esportiu la Piscina es van unir a la festa

L'alcaldessa de la ciutat i la regidora d'Esports participen en l'activitat, que ja fa més de 20 anys que se celebra

A les 12 del migdia ja s'havien comptabilitzat més de 87 persones que es van tirar a la piscina en la jornada solidària "Mulla't per l'esclerosi múltiple". Les dues instal·lacions municipals, la del CEM Parc del Garraf i la de l'Esportiu la Piscina, es van unir a les més de 600 piscines de tot Catalunya que participaven en una nova edició de la campanya.

En representació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, i la regidora d'Esports, Blanca Albà, van patricipar en la jornada.

Aquesta activitat solidària ja fa més de 20 anys que se celebra, impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). Durant la jornada, milers de ciutadans es mullen i neden metres per solidaritzar-se amb les 7.000 persones que pateixen esclerosi múltiple a Catalunya i prop de 46.000 a l'Estat espanyol.

La iniciativa pretén conscienciar la societat i, a la vegada, captar fons per a què la Fundació Esclerosi Múltiple pugui oferir serveis de neurorehabilitació en hospitals de dia i serveis d'inserció i orientació laboral a persones amb esclerosi múltiple.

A Catalunya aquest esdeveniment s'ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari i compta amb el suport de més de 600 piscines i clubs nàutics.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00