Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/11/2015

Trobades de lectura fàcil a la Joan Oliva

La iniciativa compta amb la col·laboració del Servei de Català del Garraf i de VNG  La iniciativa compta amb la col·laboració del Servei de Català del Garraf i de VNG

Les biblioteques públiques han de donar resposta a les necessitats d'aquells que tenen dificultats per a la lectura

La biblioteca Joan Oliva i Milà porta a terme un any més, amb la col·laboració del Servei de Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú, les Trobades de Lectura Fàcil en Català amb l'objectiu de facilitar l'accés a la lectura a diferents col·lectius que volen millorar en la utilització del català. Les inscripcions ja són obertes des d'aquesta setmana.

Aquesta edició constarà de tres sessions que seran independents, és a dir, que es podrà assistir a totes o només a una o dues. Les Trobades de Lectura Fàcil s'han programat per dijous 17 de desembre, dimarts 16 de febrer de 2016, i dimarts 26 d'abril, totes a les 17 hores.

La lectura de la primera sessió és "De Chamartín a Collbató", de M. Àngels Sellés i Pons. La biblioteca facilitarà els llibres quan es realitzi la inscripció al mateix equipament.

Aproximadament un 30% de la població té dificultats per a la lectura, com és el cas de les persones que estan aprenent un nou idioma. La llei del sistema bibliotecari de Catalunya (4/1993 de 18 de març), en el seu article 22.4, diu que les biblioteques públiques han de donar resposta a les necessitats d'aquells que tenen dificultats per a la lectura.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00