Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/03/2013

Les 5 platges de VNG obtenen el certificat Sicted per aquest 2013

Les platges de Vilanova i la Geltrú destaquen per la seva qualitat  Les platges de Vilanova i la Geltrú destaquen per la seva qualitat

Es tracta del certificat de Qualitat en destinació, que atorga Turismo de España, i que les platges vilanovines renoven any rere any

Les platges de Vilanova i la Geltrú continuen rebent guardons i distincions de qualitat. Un any més, les cinc platges de la ciutat (Adarró, Ribes Roges, Sant Gervasi, Far de Sant Cristòfol i Ibersol) han obtingut la certificació Sicted (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació), que atorga Turismo de España.

La distinció per aquest 2013 la recollirà l'Ajuntament de la ciutat en un acte que es farà dimecres 3 d'abril a Sitges, organitzat per Node Garraf, Agència de Desenvolupament.
Després de sis anys d'implantació d'aquest guardó, el Garraf s'ha posicionat com una de les destinacions amb més adherits al projecte, incrementant el nombre d'empreses o equipaments distingits fins a 61.

Un cop més, doncs, es premia la implicació de l'Ajuntament de VNG en la iniciativa, el temps i els esforços que dediquen a aquest Compromís amb la Qualitat Turística, alhora que treballen en la millora de la qualitat de l'oferta de platges i en benefici del desenvolupament del sector turístic.

L'objectiu de l'Ajuntament és continuar treballant per la millora continua de les 5 platges de la ciutat, perquè els usuaris i usuàries puguin gaudir d'unes platges de qualitat i respectuoses amb el medi ambient, i per buscar l'excel·lència i aconseguir el reconeixement que ho acrediti. Tot plegat amb l'objectiu de satisfer els usuaris, tant del municipi com els visitants d'altres indrets. Així, l'argument de la qualitat i l'aposta de l'Ajuntament pel manteniment d'aquestes certificacions és una mesura d'impuls a l'activitat turística.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00