Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/06/2014

2a trobada entre VNG, Sitges, Vilafranca del Penedès i Igualada sobre projectes territorials de cohesió social

Aquests quatre municipis tenen per objectiu el desenvolupament econòmic del territori mijtançant un projecte territorial d'àmbit europeu

Divendres es va produir a Igualada la segona trobada sobre projectes territorials de cohesió social i econòmics d'àmbit europeu entre els responsables polítics dels municipis de Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Igualada i Sitges.

En nom de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú hi va assistir la primera tinenta d'alcaldia i regidora d'Educació, Ocupació, Tecnologies i Societat de la Informació. En representació de Sitges hi era l'alcalde de la localitat, Miquel Forns i el regidor de Competitivitat i Ocupació, Jordi Mas. En representació de Vilafranca del Penedès, hi va assistir el regidor d'Hisenda, Recursos Humans, Informàtica i Estadística, Aureli Ruiz, mentre que en representació del municipi d'Igualada hi va participar la tinenta d'alcalde de Dinamització Econòmica, Àngels Chacon.

Després de la primera reunió celebrada a mitjans del mes de maig a Sitges, en la qual es va constituir aquesta xarxa municipal, en la segona reunió es va posar sobre la taula la necessitat de concretar i especificar els punts forts del territori que poden facilitar l'obtenció de recursos per desenvolupar projectes de base tecnològica i de servei a les persones. En aquest sentit la regidora Ariadna Llorens ha explicat que la capital del Garraf "aporta un element únic al territori que és la participació en el projecte de la Universitat Politècnica de Catalunya". Així doncs, segons Ariadna Llorens, "qualsevol dels projectes que es puguin dur a terme requeriran d'una base tecnològica que és el que pot aportar la ciutat de Vilanova com a ciutat-campus de coneixement".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00