Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/09/2014

Darreres activitats d'estiu a La Sala

Diumenge és el darrer dia per visitar l'exposició de Pep Duran   Diumenge és el darrer dia per visitar l'exposició de Pep Duran

Un taller per a adults i les darreres hores de les exposicions de Pep Duran i Juanma Reyes tanquen l'activitat estiuenca al Centre d'Art Contemporani

Aquest divendres 19 de setembre el Centre d'Art Contemporani La Sala acolliràel taller per a adults "L'art de reciclar", a càrrec de l'artista plàstic Miguel Mateo. Una activitat de reciclatge i reutilització d'objectes quotidians amb l'objectiu de convertir-los en elements artístics, que s'inspira en el treball realitzat per Juanma Reyes a l'exposició "Improbable", que es pot veure fins aquest diumenge a la Sala Oberta, i en la que l'artista converteix en protagonistes objectes que han deixat de ser funcionals i útils.
L'activitat comptarà amb la presència de Juanma Reyes, que conduirà una visita comentada de la seva obra. El taller està destinat a públic adult, i es realitzarà de 21 h a 23 h, acabant amb una copa de cava. Té un cost de 5 euros, les places són limitades i cal reserva prèvia al telèfon de La Sala, el 93 816 90 01.

També cal recordar que aquest diumenge, 21 de setembre, és el darrer dia per visitar l'exposició "Abans que hi entri algú" de Pep Duran. Una obra pensada específicament per a l'arquitectura de la Sala de les Voltes. Una macroinstal·lació d'aquest artista vilanoví formada per un gran nombre de petites construccions, objectes, dibuixos, una peça de ceràmica i una de bronze, que aprofita les quatre columnes centrals de l'espai i que s'articula tot desplegant-se i ampliant-se cap als murs.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00