Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/11/2014

Obertes les inscripcions per formar part del Consell Municipal de Cultura

La sessió es va fer a l'Auditori Eduard Toldrà     La sessió es va fer a l'Auditori Eduard Toldrà

Una quarantena de persones s'interessen pel funcionament d'aquest nou òrgan en la reunió informativa

L'Auditori Municipal va acollir ahir una sessió informativa per explicar el funcionament del Consell Municipal de Cultura, que es vol constituir a principis de 2015 i que ha d'esdevenir l'eina fonamental per impulsar el debat i la reflexió sobre l'estat de la cultura a la ciutat de Vilanova i la Geltrú, així com el desenvolupament i la definició de quines han de ser les grans línies polítiques culturals municipals, a mig i llarg termini, consensuades a través de la participació ciutadana.

Una quarantena de persones es van interessar per aquesta sessió, que ha de servir per engrescar la gent que tingui ganes d'implicar-se en la cultura de la ciutat a formar part del Consell.
El tràmit d'inscripció al Consell Municipal de Cultura està obert des d'avui mateix fins al 20 de gener de 2015. Es pot trobar tota la informació i l'accés al tràmit aquí
Es pot fer a través de la Carpeta Ciutadana, i també de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

S'hi pot inscriure qualsevol representant d'entitat o associació cultural registrada al Registre d'Entitats Municipal, o qualsevol ciutadà empadronat a VNG que per raons professionals, de coneixement o d'interès en l'àmbit de la política cultural del municipi manifesti al voluntat de ser-ne membre. Cal ser major de 16 anys, i és indispensable el compromís d'assistir a les sessions convocades i participar-hi a través dels òrgans del Consell.

A principis d'any es convocarà les persones inscrites a una primera reunió i es formaran els òrgans: el Consell Plenari (integrat per tots els membres del Consell; la Comissió Permanent (encarregada de vetllar per l'impuls i el bon funcionament del Consell); i les Comissions de treball sectorials, formades per membres del Consell.

Durant la trobada de dijous la regidora de Cultura Marijó Riba i el regidor d'ICV Manel Clavé van resoldre els dubtes dels assistents sobre el funcionament del Consell i el procediment per inscriure-s'hi, i van posar a disposició de la ciutadania la regidoria de Cultura per aclarir qualsevol informació.

Podeu consultar aquí les Normes d'organització i funcionament del Consell Municipal de Cultura
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00