Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/01/2013

I Patinada nocturna a Vilanova i la Geltrú

Pista de gel Pista de gel

L'activitat es farà divendres 4 de gener a la pista de gel de la plaça de la Vila

Viu Comerç organitza la primera patinada nocturna a Vilanova i la Geltrú, aprofitant la pista de gel que durant tota la campanya de Nadal, i fins al dia de Reis, està dinamitzant el comerç i la ciutat. L'associació de comerciants ha preparat una sessió de patinatge molt especial, a la nit, per poder gaudir per primera vegada de l'activitat en un horari també especial. La pista romandrà oberta des de les 22 h fins a la 1.30 h, i comptarà amb una ambientació especial, amb llums i DJ's.

L'activitat s'adreça principalment a un públic adult. Durant la jornada nocturna els serveis de la pista seran els mateixos que durant el dia, entre ells, els serveis de monitors i lloguer de patins. Els preus també seran els mateixos: cinc euros per 30 minuts de patinatge (inclòs el lloguer de patins), o 3 tiquets que es poden obtenir en els establiments col·laboradors associats a Viu Comerç, i que ofereixen l'entrada gratuïta, i on només s'haurà de pagar el lloguer dels patins, 2 euros, en el cas que no se'n disposi. Els establiments col·laboradors estan distingits per un pòster a l'entrada del propi establiment, i també es troben relacionats amb el seus logotips al costat de la caseta de tiquets de la pista de gel.

Durant la campanya de Nadal els nois i noies de les escoles han omplert la pista durant molts matins, ja que l'Ajuntament de la ciutat va posar a disposició dels centres entrades especials gratuïtes perquè els més menuts tinguessis l'opció de patinar de franc.

L'organització de la pista de gel té a disposició dels clients uns dispositius en forma d'animals per tal de facilitar l'aprenentatge, tant de nens com en alguns casos d'adults. D'altra banda, també hi ha un servei per les persones amb mobilitat reduïda, amb unes cadires adaptades pel patinatge sobre gel.

La campanya de Nadal de Viu Comerç es complementa amb la Targeta Regal, el millor regal per aquest Nadal, es tracta d'una targeta per gastar a qualsevol dels més de 150 establiments, de tot tipus, moda, estètica, complements, llar, joguines, informàtica, salut i bellesa, etc. que estan associats a Viu Comerç.

La targeta es pot adquirir per valor de 25, 50 o 100 € i utilitzar-la íntegrament a qualsevol dels establiment associats (consultar la web viu.cat), té una validesa de 6 mesos. El punt de venda està situat a la caseta que Viu Comerç té instal·lada a la plaça de Vila fins al 5 de gener en horari d'11 a 13 h del matí, i de 17 a 21 h de dimarts a diumenge.

I per al dia 5 de gener, Viu Comerç posa a disposició dels seus clients, a través dels establiments associats, la ja tradicional mà dels reis mags, una mà de cartró on els més menuts poden escriure el seu nom i donar la benvinguda als Reis Mags d'Orient durant al cavalcada.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00