Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/01/2015

Propostes d'activitats des de Carnaval fins a Quaresma als Centres Cívics Municipals

Taller 'Fem màscares', una de les propostes dels Centres Cívics  Taller 'Fem màscares', una de les propostes dels Centres Cívics

La programació d'hivern també incorpora els 'Brots d'hivern', cursos diversos per realitzar abans de Setmana Santa

La Xarxa de Centres Cívics i els Casals Municipals de Gent Gran ja tenen obertes les inscripcions per participar en les activitats d'hivern. Cursos per a infants i joves es complementen amb altres de cuina, d'activitat física o culturals, entre d'altres propostes. La programació d'hivern també ofereix altres activitats, com exposicions, tallers o xerrades.

Dintre de les activitats que organitza la Xarxa de Centres Cívics, destacar les que, amb el nom de Brots d'hivern, inclouen cursos de tot tipus. Així hi troben, per exemple, el taller Aperitius, unes sessions per aprendre a fer aperitius per al vermut. També s'inclou en aquest apartat classes de Bollywood, gimnàstica hipopressiva, ganxet, francès i alemany, dansa del ventre i karate.

També organitzat per la Xarxa de Centres Cívics, hi ha les activitats englobades en l'anomenat De Carnaval a Quaresma. Aquí l'oferta va des d'un taller infantil per aprendre a fer màscares,fins a unes sessions per aprendre a fer receptes de Quaresma, amb bunyols dolços i salats, peix, cigrons... Més opcions són un taller infantil per fer la Vella Quaresma, i així poder-li treure una cama cada setmana que passi, o un altre taller que ens ensenyarà a pintar i decorar ous de Pasqua. Relacionat amb Carnaval, l'oferta passa per un taller per aprendre a fer un mantó per guarnir el balcó durant aquells dies, o la cuina de Dijous Gras, que ensenyarà els trucs per fer la salsà de xató i la coca de llardons.

Tota la programació d'hivern dels Centres Cívics Municipals i dels Casals Municipals de Gent Gran la trobareu aquí.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00