Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/02/2013

Neteja especial del clavegueram

Després de les Comparses els caramels s'acumulen a les clavegueres i provoquen males olors Després de les Comparses els caramels s'acumulen a les clavegueres i provoquen males olors

Per tal d'evitar males olors i mal funcionament de la xarxa de clavegueram després de la celebració de les comparses, la Regidoria de Serveis Viaris ha establert un calendari de neteja especial del clavegueram per als propers dies

Les tones de caramels que es llancen durant el diumenge de Carnaval amb la celebració de les Comparses poden provocar males olors quan s'acumulen a la xarxa de clavegueram. Per això des de la Regidoria de Serveis Viaris de l'Ajuntament, en els dies posteriors es fa una neteja especial de la xarxa de clavegueram.

Els treballs de neteja comporten alguns talls de carrers a la circulació de vehicles, que tot seguit detallem:

Dimarts 12 de febrer, de 8 a 14h es tallarà el carrer de Sant Pau. I de 14 a 20h, el carrer del Teatre, des del carrer del Vapor fins a la rambla de Salvador Samà.
Dijous 14, de 8 a 14h es tallarà el carrer del Jardí, des de la rambla de Salvador Samà; i també el carrer de Sant Joan. De 14 a 20h, la plaça Llarga i el carrer de Pàdua.
Divendres 15, de 14 a 20h no es podrà circular pel carrer de l'Aigua, des de la plaça de les Neus fins al carrer del Pare Garí.

Els treballs s'allargaran l'altra setmana en altres carrers. Mentre durin les afectacions, els veïns podran entrar i sortir dels guals, sempre que els treballs ho permetin, seguint les indicacions dels operaris de la neteja.

A banda, també hi haurà algunes afectacions en zones de vianants, que no requereixen talls de circulació però poden entorpir el pas de vianants perquè suposen una ocupació parcial de la via pública. Aquestes seran:
Dimarts 12 de 8 a 20h a la plaça de Enric Cristòfol Ricart
Dimecres 13 de 8 a 14h a la rambla Principal, en el tram comprès entre l'Avinguda de Francesc Macià i la plaça de Gumà i Ferran; i de 14 a 20h a la rambla de la Pau.
Divendres 15 de 8 a 14h a la rambla Principal, en el tram comprès entre la plaça de les Neus i l'avinguda de Francesc Macià.

Per a qualsevol dubte o aclariment, els ciutadans i ciutadanes es poden adreçar a la Regidoria de Serveis Viaris de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, de dilluns a divendres, de 9.30 a 14h, o bé al telèfon 93 814 00 00.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00