Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/04/2015

Vilanova i la Geltrú porta el turisme familiar a la fira B Travel

La ciutat tindrà aquest cap de setmana estand propi a la fira de Barcelona

Vilanova i la Geltrú tindrà aquest cap de setmana estand propi a B-Travel, nova denominació del Saló Internacional de Turisme de Catalunya, que divendres s'inaugura a Barcelona. El principal atractiu de l'estand de Vilanova i la Geltrú a B-Travel serà l'aposta que tant des de l'administració pública com des del sector privat, s'ha dut a terme durant els últims dos anys per assolir el segell de Destinació de Turisme Familiar a Vilanova i la Geltrú.

Per aquest motiu, i evolucionant l'acció realitzada al SITC l'any passat, enguany es posa en marxa la proposta de la Primera Família Turística de l'any. Tots els visitants a B-Travel podran omplir una butlleta i dipositar-la en una urna per poder optar a un premi força espectacular. Es tracta d'un cap de setmana de regal per a una família a gaudir els dies 29. 30 i 31 de maig. Aquestes dades coincideixen amb la celebració de Temps de Vi i la Vilanova Shopping Night, i l'obertura de La Daurada Beach Club. El premi consisteix amb dues nits a l'aparthotel Ceferino divendres i dissabte, un sopar al restaurant Infinit el divendres, una sortida amb caiac dissabte a càrrec de Roc Roi, un dinar al restaurant El Dinou, una visita al Museu del Ferrocarril i al Museu Romàntic Can Papiol, tiquets per gaudir de la fira Temps de Vi, un sopar dissabte al restaurant Quorum, dos vals de compra de 25 euros per a la Vilanova Shopping Night de divendres, una passejada en embarcació a motor diumenge, i un dinar al restaurant de La Daurada. Aquest premi encara tindrà algunes sorpreses encara per desvetllar que el convertiran en una oferta molt més atractiva encara.

El sorteig per conèixer la família guanyadora del premi es farà dilluns 20 d'abril a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb presència de l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras.

Per a que aquest estand esdevingui una realitat s'ha comptat amb la col·laboració del Gremi d'Hoteleria i Restauració de Vilanova i la Geltrú, Viu Comerç, Temps de Vi, Estació Nàutica, La Daurada Beach Club, Beach & Town Market, Jardiland i les àrees de Turisme, Cultura i Esports de l'Ajuntament de la ciutat.

A l'estand es podrà trobar tot tipus d'informació sobre Vilanova i la Geltrú. Hi haurà un taulell i diferents taules per atendre als visitants, També s'ha fet una recreació de la platja amb una caseta típica, un sorral, plantes autòctones com margallons i palmeres, i altres elements gràfics. L'estand ocupa un espai de 60 metres quadrats i està situat de manera central a la fira al costat de l'Agència Catalana de Turisme i de l'escenari d'activitats. També s'ha fet un edició de barrets de palla amb una cinta amb el logotip clàssic de Vilanova i la Geltrú que es repartirà al assistents a la fira.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00