Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/07/2015

Dimarts d'obren les inscripcions per participar a la 3a Milla Catalana de Vilanova i la Geltrú

    Sortida de la categoria Almogàvars    Sortida de la categoria Almogàvars

Les inscripcions es podran fer per internet o bé presencialment a les botigues col·laborades

El dimarts 4 d'agost s'obriran les inscripcions per participar a la tercera edició de la Milla Catalana de Vilanova i la Geltrú que organitza l'Ajuntament de la ciutat, el Club Esportiu Fons Vilanova, l'Assemblea Nacional Catala i VNG per la Independència. La prova, que se celebra el matí de l'11 de setembre, manté el recorregut original de 1.714 metres. Com l'any passat s'han establert tres categories diferents, segons l'edat dels participants, més una categoria pensada pels esportistes de competició, de manera que puguin establir i validar la seva marca.

Milla Catalana - categoria cadellsEl circuit exclusivament urbà i transcorrerà pel centre de la ciutat. La primera sortida serà a les 9.30h des de la rambla de la Pau i passarà pel carrer de l'Àncora, pas sota via, carrer del Forn del Vidre, carrer de la Llibertat, carrer de Sant Sebastià, plaça de la Vila, avinguda de Francesc Macià, rambla Principal i rambla de la Pau.

Les inscripcions es poden realitzar per internet a través del web o bé presencialment en els establiments Xterrarun, Cota-Zero, Evasion Running i Intersport Olaria fins al dia 8 de setembre. El preu general és de 4 euros, i gratuït pels menors de 10 anys.

El dorsals es podran recollir dimecres dia 9 i dijous dia 10 a la carpa situada a la plaça de la Vila de 10,30 a 13h i de 17 a 20h. Els dorsals no recollits es lliuraran el dia de la cursa a partir de les 9 del matí.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00