Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/05/2014

Intercanvi d'impressions sobre projectes europeus de VNG, Sitges, Vilafranca del Penedès i Igualada

Els participants a la trobada Els participants a la trobada

Els responsables polítics es reuneixen per parlar del desenvolupament econòmic del territori

Sitges va ser l'escenari de la primera trobada amb els responsables municipals dels Ajuntaments de Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Igualada i Sitges. La reunió, celebrada dimarts, va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras; l'alcalde d'Igualada, Marc Castells; i l'alcalde de Sitges, Miquel Forns.

Aquest ha estat un primer intercanvi d'opinions sobre projectes territorials, de cohesió social i econòmics centrats en l'àmbit europeu. Per l'alcaldessa de VNG "el treball conjunt entre municipis sempre és interessant, però encara ho és més quan es tracta de presentar-se a Europa, junts unim recursos, tenim més potencial i més força".

La voluntat dels màxims responsables dels Ajuntaments representants del Garraf, l'Alt Penedès i l'Anoia és que aquesta sigui la primera d'un seguit de sessions de treball que s'aniran celebrant als municipis participants. En aquest sentit, tots els assistents van coincidir en què el futur del desenvolupament econòmic del territori, especialment en aquells projectes que tinguin a veure amb el context europeu, passen pel treball conjunt de tots els municipis com a referent únic de desenvolupament. Després de la primera trobada es preveu que altres municipis formin part de les futures sessions.

La trobada també va comptar amb la participació de Jordi Mas, regidor de Competitivitat i Ocupació de Sitges; Ariadna Llorens, regidora d'Educació, Ocupació, Tecnologies i Societat de la Informació de Vilanova i la Geltrú; Aureli Ruiz, regidor d'Hisenda, Recursos Humans, Informàtica i Estadística, Oficina d'Atenció Ciutadana, Compres i Contractació, i Relacions Internacionals de Vilafranca del Penedès; Joan Manel Montjolt, regidor de Promoció Econòmica, Seguretat Ciutadana, Governació, Mobilitat i Ensenyament de Vilafranca del Penedès; i Àngels Chacon, tinent alcalde de Dinamització Econòmica d'Igualada.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00