Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/09/2016

El Ple ordinari del mes de setembre aprova el Compte General de 2015

També s'ha aprovat la subvenció extraordinària per la celebració del Tingladu 2016

El ple ordinari del mes de setembre de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que s'ha celebrat aquest vespre, ha aprovat, amb els vots a favor de CiU, PSC, PP i la regidora no adscrita, el vot en contra de la CUP, i l'abstenció d'ERC, Som VNG i C's, el Compte General de 2015. Amb el mateix resultat a la votació també s'ha aprovat el Pla Econòmic Financer pel compliment de la regla de la despesa, d'acord amb la Llei Orgànica d'estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera.

Així mateix també s'ha aprovat la subvenció extraordinària a l'entitat Can Pistraus per l'organització de El Tingadu 2016 amb els vots a favor de CiU, PSC, CUP, ERC i Som VNG, el vot en contra de C's i PP i l'abstenció de la regidora no adscrita. En aquest cas per unanimitat, s'ha aprovat la pròrroga fins 31 de desembre de 2017 del Pla Local de la joventut 2012 – 2016; i també l'adhesió al manifest cap a una xarxa de municipis per l'economia social i solidària.

Al capítol de mocions s'han aprovat per unanimitat la moció de la regidora no adscrita per demanar publicació i transparència sobre la destinació de les subvencions que les diferents associacions i entitats perceben de l'Ajuntament; així com les de la CUP per demanar l'eliminació de contaminants hormonals per una banda, i per l'atenció i l'allotjament per a les persones sense sostre, per una altra.

La moció de C's per a la millora del Prat de Vilanova s'ha aprovat amb el vot a favor de CiU, PSC, C's i PP, el vot en contra de la CUP i l'abstenció d'ERC, Som VNG i la regidora no adscrita. La moció de Som VNG de suport a "Som 27 i mes" encausats per la tancada al rectorat de la UAB en defensa de la universitat pública s'ha aprovat amb votació separada dels punts. Les mocions d'ERC per recuperar i protegir les fonts públiques de Vilanova i la Geltrú; i per a la creació d'un mapa d'espais i equipaments esportius de la ciutat s'han aprovat per unanimitat
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00