Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/02/2015

Nova guia d'informació alimentària

Els establiments hauran d'identificar els 14 grups d’aliments que poden provocar al·lèrgies

L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) de Vilanova i la Geltrú està difonent la Guia Breu en relació als establiments de restauració, el aliments no envasats i el envasats al lloc de venda, que ha publicat la Generalitat de Catalunya. 

Es tracta de donar informació sobre els nous reglaments i normes sobre informació alimentària que marquen la necessitat d'identificar els catorze grups d'aliments que poden provocar al•lèrgies o intoleràncies a les persones consumidores.

La guia explica quins productes poden provocar al·lèrgies o intoleràncies, com a s'ha d'oferir aquesta informació als consumidors tant des de restaurants, comerç minorista, als aliments sense envasar que es venen a distància, o als aliments que s'envasin al lloc de venda per a la seva venda immediata. Aquest reglament ha esdevingut d'aplicació obligatòria des del 13 de desembre de 2014

Podeu consultar aquesta guia breu clicant http://www.vilanova.cat/doc/doc_13080582_1.pdf
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00