Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/07/2016

El ple aprova inicialment modificar el pla general per a incloure l'ús hoteler al centre de la ciutat

S'aprova unànimement ampliar el termini d’informació pública sobre l’Eixample Nord

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha iniciat la sessió ordinària del ple del mes del juliol de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, celebrada aquest dilluns al vespre, tot explicant que a la Junta de Portaveus va aprovar per unanimitat tres normes en relació als debats al Ple. En primer lloc l'ordre d'intervencions al Ple serà de menor a major representativitat. En segon lloc, per poder fer ús de la paraula en el segon torn s'haurà de sol·licitar torn d'intervenció al primer torn i intervenir realment manifestant el posicionament del grup en aquest primer torn. Finalment, el temps màxim d'intervenció per torn serà de dos minuts, a excepció de les mocions, que serà de tres. Per acord de la Junta de Portaveus es podran fer excepcions a la durada màxima anterior per a punts en concret de l'ordre del dia del Ple. En aquest punt, la durada màxima del torn serà de cinc minuts..

En aquest sentit cal destacar que la Junta de Portaveus va decidir aplicar aquest tercer supòsit en el punt de l'ordre del dia on es proposava la aprovació inicial de la modificació puntual del Pla General d'Ordenació Urbana en relació a l'ús hoteler de Vilanova i la Geltrú. Aquest punt, finalment s'ha aprovat amb els vots a favor de CiU, PSC, ERC; C's, PP i la regidora no adscrita i el vot en contra de la CUP i Som VNG. L'aprovació d'aquest punt comporta que inicialment es pugui contemplar l'ús hoteler al centre històric de la ciutat limitant-lo a un màxim de 16 habitacions per establiment dirigides a turisme familiar. També s'ha aprovat, en aquest cas per unanimitat, l'ampliació del termini d'informació pública de l'aprovació inicial de la Modificació Puntual del Pla General d'Ordenació Urbana al sector de l'Eixample Nord.

El ple també va aprovar unànimement la municipalització del servei de gestió i coordinació del cicle festiu, i de les consergeries de les instal·lacions esportives.

En el capítol de mocions es va aprovar per unanimitat la moció d'ERC de suport al servei de transport diari de l'Associació AMPERT per als malalts de càncer de Vilanova i la Geltrú. Aquesta moció va ser defensada per Margarita Pellicer, de l'AECC Catalunya Contra el Càncer.

La moció d'urgència, presentada per CUP, ERC i Som VNG de manteniment del Tingladu 2016 a la plaça de les Neus, va decaure amb els vots a favor de CUP, ERC i Som VNG i en contra de CiU, PSC, PP, C's i la regidora no adscrita.

La moció a proposta de l'Amical Mauthausen, “18 de juliol, mai més”, presentada per CiU, PSC i Som VNG s'ha aprovat per unanimitat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00