Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/11/2014

L'Escola i Conservatori Municipal de Música celebra Santa Cecília

La Banda de Música oferirà el tradicional concert de Santa Cecília dissabte 22 a la tarda   La Banda de Música oferirà el tradicional concert de Santa Cecília dissabte 22 a la tarda

La patrona dels músics se celebra el mateix dissabte 22 amb un concert de La Banda, i dimarts 18 amb diverses exhibicions dels alumnes obertes a tothom

L'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat celebra un any més Santa Cecília, la patrona dels músics.
Dimarts 18 al matí més de 350 alumnes de les escoles de primària i instituts de Vilanova i la Geltrú podran gaudir a la mateixa Escola dels concerts que oferiran els alumnes del centre: un quartet de clarinets, un quartet de saxòfons, l'Orquestra de Corda de Grau Professional, el conjunt de percussió de Grau Professional "XOT'S", una mostra col·lectiva de petits de flautes travesseres, combos, i el conjunt de metall de Grau Professional "Pistons de Ferro".

A la tarda també s'oferiran actuacions de grups d'alumnes de l'Escola Conservatori, a més de la presentació d'un llibre. Les activitats de la tarda són obertes a tota la ciutat, amb entrada lliure i gratuïta.
A tres quarts de sis, al vestíbul de l'Auditori Eduard Toldrà (entrant per l'Escola Conservatori), es faran les actuacions de la col·lectiva de petits de flautes travesseres, el grup de flautes de bec, el quartet de saxòfons i el Septimí (Orquestra de corda de Grau Elemental).
A dos quarts de set, a la Sala Petita, el departament de guitarra oferirà un homenatge a Víctor Valls.
I a les 7, a la Sala Petita, es presentarà el llibre d'Esteve Molero "Jo no sé res, sóc músic", amb actuació musical del propi autor acompanyat de Jordi Mestres.
A tres quarts de vuit s'iniciarà allà mateix l'actuació col·lectiva d'adults de flautes travesseres, el conjunt de violoncels i la Big Band.

La mateixa Diada de Santa Cecília, dissabte 22, la Banda Mestre Montserrat celebra com cada any la incorporació dels nous músics tot fent una cercavila que els va a recollir a casa seva. Aquesta cercavila per recollir els 12 nous membres es farà dissabte al matí a partir de les 11.30 h pels carrers de Vilanova i la Geltrú.
A les 7 de la tarda se celebrarà un concert a l'Auditori, on a més de la Banda intervindrà la Banda de Grau elemental de l'Escola.

Alumnes de mèrit
D'altra banda, l'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat està d'enhorabona, ja que diversos dels seus alumnes han aconseguit molt bons resultats a les proves de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya: en violins Marcel Corbella és titular i Maria Ausejo, Núria Giralt i Josep Planas són reserva. En trompa Miquel Carrasco és reserva, i en oboès Maria Armengol és titular i Clara Armengol i Sira Serra són reserva.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00