Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/01/2014

Els treballs a La Piscina van finalitzant

  Esportiu La Piscina Esportiu La Piscina

Ja només queda omplir i escalfar l'aigua del vas i fer les darreres comprovacions

Aquests dies estan finalitzant els darrers treballs a La Piscina, després dels quals la instal·lació ja es podrà reobrir al públic.

Un cop ja s'han tret les rajoles i fet el tractament a les parets per evitar fuites, la piscina ja és a punt per omplir-se novament d'aigua que, en uns dies, ja tindrà la temperatura òptima.

L'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, ha valorat molt positivament l'actuació que s'hi ha realitzat, així com també que els treballs s'hagin dut a terme de manera correcta i complint amb els terminis, malgrat que l'imprevist amb les rajoles hagi comportat que s'endarrerís la seva posada en funcionament.

D'altra banda, Lloveras ha manifestat sentir-se satisfeta per poder reobrir ben aviat aquest servei públic i poder retornar a la normalitat, tant pel que fa als usuaris com pels treballadors i treballadores del centre. "El govern municipal entén La Piscina com un servei públic essencial, que facilita la pràctica esportiva i contribueix a la millora de la salut i la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes. És per això que hi hem apostat, tal i com ho demostra el fet de dur a terme una intervenció que havia quedat pendent durant massa temps, i a la qual ha estat necessari destinar una inversió de prop de 400.000 euros".

Uns diners que, segons ha explicat l'alcaldessa, han suposat posposar altres projectes de la Regidoria d'Esports. 

Informació relacionada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00